Rulou de dovleac III

Rulou de dovleac III
Rola de dovleac III este a vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 273 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, cremă de brânză, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Roll Roll Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper, și Rulou De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unsoare și făină jeleu rola tigaie. (Folosesc o tigaie de 15x18 inch căptușită cu hârtie cerată și apoi unsă și făinată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți ouăle cu mixerul electric timp de 2 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați zahărul încet, în timp ce bateți. Bateți încă 3 1/2 minute. Îndoiți dovleacul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
DovleacDovleac
ZahărZahăr
4
Se amestecă împreună făina, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul, sarea și praful de copt. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Întindeți aluatul pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți timp de 15-18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească suficient pentru a se descurca.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți tortul din tigaie și puneți-l pe un prosop de ceai (bumbac, nu pânză de pânză).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
9
Rulați tortul rulând prosopul în interiorul tortului și așezați cusătura în jos pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Pregătiți glazura amestecând zahărul, crema de brânză, untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
11
Când tortul este complet răcit, desfaceți tortul și întindeți-l cu umplutură de cremă de brânză și rulați din nou fără prosop. Înfășurați cu folie de plastic. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Se presară cu zahăr de cofetărie și se taie în 12-15 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista