Rulade De Vițel Condimentate

Rulade De Vițel Condimentate
Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, căței de usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Gambe De Vițel Condimentate Cu Asia, Rulade De Șuncă, și Rulade De Curcan.

Instrucțiuni

1
Lucrând în loturi și folosind ciocan de carne, puneți scoici de vițel între foi de folie de plastic în ovale subțiri, fiecare de aproximativ 3 până la 4 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CarneCarne
VitelVitel
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
2
Presărați ușor ambele părți ale scoicilor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SareSare
3
Se amestecă 4 linguri de unt și pătrunjel într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți 1 linguriță de amestec de unt uniform pe 1 parte a fiecărei scoici de vițel. Începând de la laturile scurte, înfășurați vițelul, închizând amestecul de unt. Fixați capetele scoicilor de vițel cu scobitori pentru a le fixa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
5
Întindeți făina pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Bateți ouăle, usturoiul, 1 linguriță sare grosieră, scorțișoară, piper, cuișoare și nucșoară într-un castron mediu pentru a amesteca. Dragă scoici de vițel în făină; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
ScorțișoarăScorțișoară
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
OuăOuă
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Topiți restul de 3 linguri de unt cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic până când untul spumează, dar nu este maro, aproximativ 3 minute. Întoarceți rulourile de vițel în amestec de ouă pentru a acoperi bine și adăugați în tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până când rulourile sunt rumenite pe toate părțile și fierte, rotind frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
VitelVitel
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați pe suprafața de lucru; îndepărtați scobitorii.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
9
Tăiați rulourile transversal în felii. Împărțiți ruladele de vițel între farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
VitelVitel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista