Rulade De Vițel Condimentate
Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, căței de usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Gambe De Vițel Condimentate Cu Asia, Rulade De Șuncă, și Rulade De Curcan.
Instrucțiuni
Lucrând în loturi și folosind ciocan de carne, puneți scoici de vițel între foi de folie de plastic în ovale subțiri, fiecare de aproximativ 3 până la 4 inci lățime.
Presărați ușor ambele părți ale scoicilor cu sare.
Se amestecă 4 linguri de unt și pătrunjel într-un castron mic.
Întindeți 1 linguriță de amestec de unt uniform pe 1 parte a fiecărei scoici de vițel. Începând de la laturile scurte, înfășurați vițelul, închizând amestecul de unt. Fixați capetele scoicilor de vițel cu scobitori pentru a le fixa.
Întindeți făina pe farfurie.
Bateți ouăle, usturoiul, 1 linguriță sare grosieră, scorțișoară, piper, cuișoare și nucșoară într-un castron mediu pentru a amesteca. Dragă scoici de vițel în făină; scuturați excesul.
Topiți restul de 3 linguri de unt cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic până când untul spumează, dar nu este maro, aproximativ 3 minute. Întoarceți rulourile de vițel în amestec de ouă pentru a acoperi bine și adăugați în tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până când rulourile sunt rumenite pe toate părțile și fierte, rotind frecvent, aproximativ 10 minute.
Transferați pe suprafața de lucru; îndepărtați scobitorii.
Tăiați rulourile transversal în felii. Împărțiți ruladele de vițel între farfurii și serviți.