Rulada pavlova cu Mango și fructul pasiunii

Nevoie de o fără gluten și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Rulada pavlova cu Mango și fructul pasiunii ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 340 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de albușuri de ou, cremă dublă de carton, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ruladă de fructe de pasiune Mango, Ruladă de Mango și fructe de pasiune, și Fructul Pasiunii Pavlova.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Tapetați o cutie elvețiană de 33 cm x 23 cm cu pergament de copt. Pentru bezea, amestecați făina de porumb, cafeaua și oțetul și dați deoparte.
Bateți albușurile până la vârfuri tari, apoi bateți treptat zahărul, câte o lingură, până când este destul de gros.
Bateți amestecul de cafea.
Puneți bezea pe hârtie și întindeți-o ușor, dând vârfului câteva vârtejuri. Împrăștiați peste fistic.
Coaceți timp de 35-40 de minute până când se simte crocant.
Între timp, faceți umplutura. Feliați mango de fiecare parte a pietrei, coajați, apoi tocați mărunt carnea. Bateți mascarpone, apoi amestecați mango. Bateți smântâna până se îngroașă și pliați în amestecul de mango. Înjumătățiți fructul pasiunii, scoateți interiorul și lăsați-l deoparte.
Când bezea este gătită, lăsați-o în cutie timp de 10 minute, apoi ridicați-o și puneți-o pe un suport de răcire, cu hârtia în jos. Pudrați o foaie de pergament de copt cu zahăr glazură și, când bezea este rece, răsturnați-o, cu hârtia în sus. Îndepărtați hârtia de căptușeală și întindeți crema peste.
Stropiți peste fructul pasiunii și rulați folosind hârtia ca ghid. Open-freeze (vezi 'încercați' de mai jos) pe o placă, înfășurați în folie și congelați până la 1 lună.
Pentru a servi, desfaceți și dezghețați la frigider pentru aproximativ 1 oră. Cerneti cu zahar pudra si serviti felii.