Ruladă de Caramel condimentată cu cremă de ghimbir
Rețeta ruladă de Caramel condimentată cu cremă de ghimbir este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 470 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, ghimbir cristalizat, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Martini Cu Mere Caramel Condimentat Cu Ghimbir, Rețetă De Sos De Caramel Condimentat Cu Ghimbir, și Rulada de ghimbir a lui Bumble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Ungeți ușor, apoi tapetați o tigaie cu jeleu de 13 x 18 inci cu pergament sau hârtie cerată. (
Lăsați hârtia să vină pe laturile lungi cu aproximativ 2 inci - acest lucru va facilita formarea rolei.)
Ungeți hârtia cu ulei sau unt, praf cu făină, atingeți excesul.
Bateți împreună 1 1/2 căni de făină, bicarbonat de sodiu, praf de copt, scorțișoară, cuișoare, sare, ghimbir și cardamom împreună într-un bol mediu. Într-un alt bol, combinați cartoful dulce, laptele de unt și vanilia până se omogenizează.
Bateți untul și zahărul în vasul unui mixer electric la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute. Reduceți la scăzut; adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină în 3 părți, alternând cu amestecul umed în 2 părți, începând și terminând cu făină. Bateți până se amestecă. (Dacă este necesar, pliați aluatul împreună cu o spatulă de cauciuc.)
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți până când tortul revine când este apăsat ușor, aproximativ 15 minute.
Rulați cuțitul în jurul marginii tortului și răsturnați tortul pe un prosop de ceai din bumbac (bumbacul 100% funcționează cel mai bine și împiedică lipirea tortului) pudrat generos cu zahărul cofetarilor. Trageți cu grijă înapoi hârtia pergament pentru a elibera, apoi așezați-o înapoi deasupra tortului. Rotiți ușor tortul și prosopul împreună, pornind de la capătul îngust pentru a face o rolă de grăsime.
Între timp, pentru umplutură, frișcă și zahăr de cofetărie până la vârfuri moi. Îndoiți ghimbirul cristalizat.
Desfaceți cu grijă tortul și scoateți prosopul.
Stropiți caramelul peste tort.
Întindeți crema gingered uniform peste tort. Folosind marginea scurtă a pergamentului ca ghid, rotiți tortul într-un cilindru gras și slăbit.
Transferați pe un platou lung. Praf cu zahăr și scorțișoară mai multe cofetari într-un model de Halloween, dacă se dorește.
Serviți, acum sau refrigerați până când sunteți gata de servit.