Rubarbă Cizmar
Reteta rubarbă Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 9 și costă 46 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 137 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. 598 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert ieftin pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, rubarba, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Rubarbă Cizmar, Rubarbă Cizmar, și Rubarbă Cizmar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor un vas de copt pătrat de 9 inci.
Într-o cratiță, amestecați 3/4 cană de zahăr și amidon de porumb. Se amestecă rubarba și apa. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 1 minut.
Transferați în vasul de copt pregătit. Punctați cu unt și presărați cu scorțișoară.
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, 1 lingură de zahăr, praful de copt și sarea.
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Într-un castron mic, amestecați laptele și oul.
Adăugați toate dintr-o dată la ingredientele uscate, amestecând doar pentru a umezi. Aruncați cu lingurițe deasupra amestecului de rubarbă.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sunt crocante și ușor rumenite.