Romaine La Grătar Cu Brânză Albastră-Vinetă De Slănină

Romaine la grătar cu vinaigretă cu brânză albastră-slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 353 calorii, 11g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 156 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, ulei de măsline, brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 89%. Încercați Salată de Romaine la grătar cu slănină și brânză albastră, Salată de Romaine cu vinaigretă de brânză albastră, și Inimi Romaine Cu Vinaigretă De Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar interior la mare.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ceapa și slănina și gătiți până când slănina este crocantă.
Scoateți ceapa și slănina din tigaie.
Adăugați oțetul balsamic și 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și reduceți timp de 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ungeți romaina cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Așezați pe grătar cu fața tăiată în jos și căutați rapid până când semnele grătarului sunt vizibile. Pune deoparte. Pentru fiecare porție, așezați o jumătate de cap de romaine tăiat cu fața în sus pe o farfurie și stropiți pansamentul balsamic deasupra.
Se presară cu brânză albastră și slănină și ceapă și se ornează cu piper negru crăpat. Fotografie de Yunhee Kim