Role de frigider trei în unu
Chiflele pentru frigider Three-In-One sunt o pâine care servește 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 145 de calorii . Pentru 12 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați grăsime vegetală, sare, ouă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Încercați Prăjitura cu mango pentru frigider , Murăturile cu morcovi și castraveți pentru frigider și Sosul mexican cu trei brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Adăugați cartofii, zahărul, grăsimea vegetală, sarea, ouăle și 5 căni de făină; bateți până la omogenizare. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm. Răsturnați pe o suprafață înfăinată; frământați până obțineți o compoziție netedă și elastică, aproximativ 5-7 minute.
Puneți într-un bol mare uns, întorcând o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată; împărțiți aluatul în trei porții.
Pentru rulourile cu trifoi, împărțiți o porție în 48 de bucăți. Modelați fiecare bucată într-o bilă de 3/4 inch; așezați câte trei bile în forme de brioșe unse.
Pentru rulourile cu trifoi cu patru foi, împărțiți o porție în 16 bucăți. Modelați fiecare bucăți într-o bilă de 3,8 cm; așezați-le în forme de brioșe unse. Cu o foarfecă, tăiați fiecare bilă în sferturi, dar nu complet, lăsând aluatul lipit de fund.
Pentru chiflele de tigaie, împărțiți o porție în 16 bucăți. Modelați fiecare bucată într-o bilă de 3,8 cm.
Așezați într-o tavă pătrată de copt cu diametrul de 23 cm, unsă cu ulei.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează volumul, aproximativ 1-1/4 ore.
Coaceți la 200°C timp de 13-16 minute sau până se rumenește.