Rola De Mână Somon Distractiv

Rola De Mână Somon Distractiv
Fun somon rola de mână este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 308 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, file de somon tăiat în centru, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Orez Mână Liberă Roll Somon Afumat Sushi, Temaki Sushi (Rola De Mână), și Rola de mână de legume (Temaki) cu Avocado Wasabi iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
* Pot fi găsite la piețele asiatice de specialitate
2
Sugestie de servire: wasabi, ghimbir dulce ales, sos de soia
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
WasabiWasabi
3
Într-un bol mediu, amestecați somonul tocat, uleiul de susan, sosul de soia și frunzele de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați o foaie de nori, cu fața strălucitoare în jos, pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
5
Așezați 1/4 cană de orez pe partea stângă a foii de nori. Folosind degetele umede, formați orezul într-un pătrat de 3 inci, lăsând o margine de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Așezați aproximativ 2 linguri de amestec de somon, în diagonală, într-o bandă lată de 1/2 inci, pe orez, cu partea superioară a amestecului de somon orientată spre colțul din stânga sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Așezați o suliță de sparanghel deasupra somonului. Începând cu colțul din stânga jos, rotiți nori peste umplutură. Continuă să se rostogolească, înghețată con-moda, care lucrează spre colțul din dreapta al nori. Sigilați marginea ruloului de mână cu apă sau câteva boabe de orez fiert. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Con De înghețatăCon De înghețată
Orez FiertOrez Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
NoriNori
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Aranjați pe un platou de servire și serviți cu wasabi, ghimbir murat dulce și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
WasabiWasabi

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateGreu
Gata În47 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista