Roșii Pesto

Roșii Pesto
Nevoie de o condiment fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Roșiile Pesto ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 109 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți parmezan, pesto cumpărat, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella, Roșii prăjite cu Pesto, și Roșii Umplute Cu Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Feliați roșiile în jumătate și scoateți aproximativ o lingură de carne din centrul fiecărei jumătăți. Umpleți buzunarul cu pesto și presărați generos cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BrânzăBrânză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Așezați jumătățile de roșii într-un vas de copt bine uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și bulboasă și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista