Roșii, Fasole Albă, Supă De Slănină
Supa de roșii, fasole albă, slănină este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 209 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 279 de fani. Dacă aveți la îndemână roșii, cartofi, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Supă De Fasole Albă Și Slănină, Supă de fasole albă cu slănină, și Supă De Fasole Albă, Conopidă Și Slănină.
Instrucțiuni
Gatiti bacon: gatiti baconul la foc mediu intr-o oala mare cu fund gros (5 pana la 6 litri) pana se rumeneste usor si se rumeneste grasimea.
Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate slănina din tigaie. Așezați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de slănină.
Adăugați ceapa tocată în oală, gătiți în grăsimea de slănină la foc mediu până se înmoaie.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă un minut.
Adăugați cartofii decojiți tocați și gătiți încă câteva minute.
Adăugați roșiile și bulionul de pui. Aduceți la fierbere, reduceți focul pentru a menține un foc mic. Acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fierți, aproximativ 20 de minute (sau mai mult).
Adăugați fasole, amestecați jumătate din supă: amestecați zahărul brun.
Adăugați jumătate din fasole în amestec. Folosiți un blender de imersie pentru a amesteca aproximativ jumătate din amestecul de supă (sau amestecați jumătate din supă într-un blender în picioare și reveniți la oală).
Adăugați slănină în supă și restul de fasole.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se servește cu pâine crustă.