Roșii umplute grecești și ardei (Yemista) ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 420 calorii, 16g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ulei de măsline, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 31 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare includ Luni fără carne: roșii umplute grecești coapte cu orez (Yemista), Yemista mamei (legume umplute grecești cu orez), și Gemista (roșii și ardei umpluți greci).
Instrucțiuni
1
Tăiați vârfurile de roșii, lăsând 1 colț încă atașat pentru a crea un capac. Scoateți interiorul roșiilor și transferați 'carnea' într-un castron mare; stoarceți sucurile din roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați vârfurile de ardei verzi și rezervați pentru utilizare ulterioară; scoateți semințele și membranele. Aranjați roșiile și ardeii grași într-un vas de copt de 11x17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în untul topit până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați mandrina măcinată, sosul de soia, sarea condimentată și piperul negru în amestecul de ceapă; gătiți până când mandrina măcinată se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceai Sp. Asezonați Toată Sarea
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se amestecă carnea de roșii stoarse și apa în mandrina rumenită; se aduce la foc mic, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați orez și aduceți la fierbere; scoateți tigaia de pe foc. Puneți amestecul de carne de vită-orez în roșii; așezați blaturile pe roșiile umplute și aranjați-le în vasul de copt cu capacul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Umpleți ardeii grași cu amestec de carne de vită-orez și acoperiți cu capace rezervate; așezați ardeii grași lateral în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Se toarnă ulei de măsline peste roșii umplute și ardei grași; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Întoarceți ardeii grași și continuați să coaceți până când ardeii grași și roșiile sunt înmuiate, încă aproximativ 30 de minute.
Greaca funcționează foarte bine cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care îl puteți încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.