Rita ' s Sweet Holiday sunca la cuptor

Rita ' s Sweet Holiday sunca la cuptor
Rita dulce de vacanță la cuptor sunca ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 24 și costă 1,37 USD pe porție. O porție conține 668 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime. 306 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ananasul în suc, ghimbir, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Citrice arțar-condimentat coapte cartofi dulci de vacanță, Sunca La Cuptor De Vacanță, și Vacanță Coapte Alaska.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună siropul de arțar, sucul de portocale, ghimbirul, zahărul brun și mierea. Se amestecă sucul din cireșele maraschino și jumătate din cireșe. Înscrieți marginea exterioară a șuncii cu un cuțit ascuțit într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky, Cum Ar Fi Angel's EnvyWhisky, Cum Ar Fi Angel's Envy
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăieturile ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ 1/4 inch. Acest lucru va permite șuncii să absoarbă sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Așezați șunca într-o pungă de cuptor și turnați cu grijă amestecul de suc peste ea, păstrând tot sucul în pungă. Poate părea că există prea mult suc, dar șunca îl va înmuia în timp ce se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați ananasul pe partea superioară a șuncii și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Așezați cireșele în centrele inelelor și asigurați-le și cu scobitori. Legați capătul pungii închise cu cravatele furnizate, așezați-le într-o tigaie mare și tăiați câteva fante mici în partea superioară a pungii cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți șunca timp de 2 ore în cuptorul preîncălzit. Temperatura internă trebuie să fie de 160 de grade F (80 de grade C) când este terminată. Asigurați-vă că nu atingeți osul atunci când luați temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți șunca din pungă pe o farfurie de servire și lăsați să stea 10 minute înainte de a ciopli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista