Risotto Primavera
Risotto Primavera ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.41 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, sparanghel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Risotto Primavera, Risotto Primavera, și Risotto Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, încălziți apa până la fierbere. Gatiti ceapa si sparanghelul in apa, amestecand frecvent, pana cand sunt crocante.
Scoateți amestecul din cratiță.
Pulverizați cratița cu spray de gătit; adăugați orez în cratiță. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand orezul incepe sa se rumeneasca.
Se toarnă 1/2 cană de bulion peste orez. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand lichidul este absorbit. Continuați să gătiți 15 până la 20 de minute, adăugând bulion 1/2 cană la un moment dat și amestecând ocazional, până când orezul este fraged și cremos; adăugați amestec de sparanghel, broccoli și mazăre cu ultima adăugare de bulion.