Risotto de orez brun cu dovleac

Risotto de orez brun cu dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 253 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto de orez brun cu dovleac, Risotto De Dovleac De Orez Brun, și Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb).
Instrucțiuni
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați șobolani; gatiti 1 minut sau pana cand se inmoaie, amestecand constant.
Adăugați ciuperci și usturoi; gatiti 3 minute, amestecand constant.
Adăugați vin; gătiți 1 minut sau până când lichidul s-a evaporat.
Adăugați orez; gatiti timp de 1 minut, amestecand constant. Se amestecă 1 cană amestec de bulion; gătiți 6 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 55 de minute în total). Amestecați dovleacul în ultimele 15 minute de timp de gătit. Se amestecă brânza și ingredientele rămase.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
![Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva]()
Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva
Roșu roșu în aparență. Aromele sunt tipice soiului: note elegante, fructate, mure, cireșe, violete și mineraleuscat, cald, destul de moale pe palat. Gustos, proaspăt și ușor tanic, cu un finisaj intens și lung.