Risotto De Ciuperci Sălbatice

Risotto De Ciuperci Sălbatice
Risotto de ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 4.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 622 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, unt, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Risotto De Ciuperci Sălbatice, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți Generos o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați căței de usturoi zdrobiți. Aduceți la foc mediu-mare. Când cuișoarele de usturoi au început să se rumenească și sunt foarte aromate, îndepărtați-le și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ciupercile proaspete asortate în tigaie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 KgPaste Penne Cutie De 1 Kg
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Sotati ciupercile pana cand sunt moi si pliabile. Opriți căldura și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Folosind mâna, scoateți cu grijă ciupercile porcini din apa fierbinte. (În acest moment, apa ar fi trebuit să se răcească semnificativ. Dacă este încă prea cald pentru mână, folosiți o lingură cu fante.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Turnați 2/3 din apa de ciuperci într-un alt recipient și rezervați pentru utilizare în timp ce faceți risotto. Aruncați treimea inferioară. Conține mult nisip și murdărie din ciuperci. Pureați ciupercile rehidratate cu puțină apă de ciuperci rezervată pentru a face o pastă netedă de ciuperci. Acest lucru nu va arăta bine, dar cu siguranță va avea un gust bun! Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Înveliți o cratiță mare din abundență cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați ceapa și condimentați generos cu sare. Aduceți oala la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, amestecand frecvent pana cand sunt foarte moi si aromate, dar nu au culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu uleiul de măsline. Gatiti orezul timp de 2 pana la 3 minute pentru a praji, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Adăugați vin pentru a acoperi suprafața orezului și amestecați frecvent până când s-a absorbit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați apa de ciuperci rezervată și apoi adăugați bulion de pui până când lichidul a acoperit suprafața orezului. Se amestecă frecvent până când stocul s-a absorbit în orez. Repetați acest proces de încă 2 ori. Verificați condimentele, probabil că va trebui să adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
În timpul celei de-a treia adăugări de stoc, adăugați ciupercile sotate rezervate și 2 linguri de ciuperci porcini piure. Când stocul s-a absorbit în orez și orezul este gătit, dar încă "Al dente", scoateți vasul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați untul și brânza și bateți până se combină bine. Aceasta va stabili consistența perfectă a orezului. Orezul ar trebui să curgă și să nu-și poată menține forma și să arate foarte cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
13
Se servește imediat garnisit cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista