Risotto De Ceapă Dulce
Rețeta Risotto de ceapă dulce ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.91 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 502 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Risotto de ceapă dulce cu varză Sotată, Risotto de ceapă dulce cu varză kale saut, și Sparanghel + Risotto De Ceapă De Primăvară.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in 2 linguri de ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu, amestecand ocazional, 30-35 de minute sau pana se caramelizeaza.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Se încălzește restul de 1 lingură de ulei în cuptorul olandez; se adaugă usturoiul și se fierbe 2 minute.
Adăugați orez; gatiti, amestecand constant, 2 minute.
Reduceți căldura la mediu; adăugați 1 cană bulion de pui. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul este absorbit. Repetați procedura cu bulionul de pui rămas, câte 1 cană odată. (Acest lucru durează aproximativ 30 de minute.) Se amestecă ceapa.
Adăugați vin; gatiti, amestecand usor, pana cand lichidul este absorbit. Se amestecă brânza, untul și sarea.