Risotto de șofran și creveți

Șofran și Risotto creveți ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de creveți, unt, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de șofran și creveți, risotto de șofran cu creveți și fistic, și Risotto de șofran cu creveți și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică nereactivă, încălziți șofranul și vinul la foc moderat timp de 1 minut. Într-o cratiță medie, fierbeți cojile de creveți cu 6 1/2 căni de apă la foc mare timp de 5 minute. Se strecoară stocul într-o cratiță medie; păstrați fierbinte la foc moderat scăzut. Într-o cratiță mare nereactivă, topiți 1 1/2 linguri de unt la foc mare.
Adăugați creveții și gătiți, amestecând, până când sunt doar opace, aproximativ 3 minute; transferați pe o farfurie.
Adăugați restul de 1/2 lingură de unt și ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat până când ceapa este translucidă, aproximativ 2 minute. Se amestecă orezul.
Adăugați lichidul de șofran și fierbeți-l până se evaporă aproape complet.
Adăugați 1 cană din stocul fierbinte de creveți sau suficient pentru a forma un voal subțire peste orez. Se fierbe ușor orezul, amestecând, până când lichidul este absorbit. Repetați această procedură, adăugând stocul fierbinte 1 cană la un moment dat, până când este folosit și orezul este fraged, dar ferm.
Adăugați creveții și gătiți doar pentru a se încălzi. Îndoiți roșiile și condimentați cu sare și piper.