Risotto cu Edamame, rucola și Porcini este un fără gluten rețetă cu 40 de porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 46 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Un amestec de orez arborio, parmezan, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Risotto De Șuncă Porcini, Risotto Porcini, și Risotto Porcini.
Instrucțiuni
1
Aduceți ciupercile și apa la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc; lăsați să stea până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 10 minute. Tapetați o sită cu ochiuri fine cu un prosop de hârtie umed și așezați-o peste o ceașcă mare de măsurare sau un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă ciupercile și lichidul în sită. Rezervați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Transferați ciupercile pe o tăietură și lăsați să se răcească ușor, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Adăugați suficientă apă în lichidul strecurat până la 4 1/2 căni; puneți deoparte ciupercile și lichidul pentru Pasul 4.Acoperiți edamame cu apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 2 minute; puneți deoparte în apa de gătit.Între timp, așezați orezul și șalota într-un vas de copt superficial de 3 litri, care se va potrivi și se va roti corect în cuptorul cu microunde. Se amestecă uleiul până când orezul este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Edamame Congelat (din Păstăi)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Orz Alb Perlat
5
Întindeți orezul uniform în vas și cuptorul cu microunde, neacoperit, la înălțime până când pare opac și abia începe să se coloreze în unul sau două pete, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Adăugați coaja și sucul de lămâie, sarea, piperul, ciupercile tocate rezervate și apa de ciuperci; se amestecă bine. Cuptorul cu microunde la mare timp de 9 minute. Se amestecă bine, apoi se pune la microunde până când orezul este fraged, dar încă ferm în centru și cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită, încă 9 minute. În funcție de puterea cuptorului cu microunde, acest ultim timp de gătit va varia. După 9 minute, gătiți la intervale de 3 minute, oprindu-vă să amestecați și testați orezul pentru coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
7
Scurgeți edamame și adăugați la risotto împreună cu rucola și parmezan; se amestecă până când rucola este ofilită.