Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto cu ciuperci cremoase. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $3.08 pe portie. O porție conține 1105 calorii, 43G de proteine, și 53G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, parmezan, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Încercați Risotto Cremos Cu Ciuperci, Risotto De Ciuperci Cu Praz Cremos, și O tigaie cremă de ciuperci și Risotto de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se prăjește puiul și ciupercile și se lasă deoparte.Prăjiți orezul într-o tigaie în ulei timp de un minut. Începeți să fierbeți apă și pregătiți bulionul de pui într-o cratiță separată.Începeți să adăugați apă de bulion de pui și vinul puțin câte puțin la orez și fierbeți la foc mediu până când orezul este fiert.Odată ce orezul este gata, adăugați untul, puiul și ciupercile și amestecați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Adăugați parmezanul, sarea și piperul și amestecați ultima dată înainte de a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.