Rigatoni cu cartofi dulci, Oregano și parmezan

Rigatoni cu cartofi dulci, Oregano și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, usturoi, rigatoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mămăligă Cu Parmezan, Oregano, Sos Dulce Chiili, Slănină, Parmezan Ușor Cremos Rigatoni (Rigatoni Alla Panna), și Pene de cartofi dulci cu usturoi și Oregano.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Clătiți cartofii dulci și înțepați pielea de mai multe ori cu o furculiță.
Așezați-le direct pe raft în cuptor.
Coaceți 1 oră sau până se înmoaie; pus deoparte. Gatiti rigatoni conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți, rezervând 1/3 cană din apa de gătit. Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și saut până la aur.
Adăugați oregano și saut aproximativ 1 minut, până când parfumat și ușor crocant.
Așezați rigatoni într-un castron mare. Scoateți carnea de cartof în vasul de paste.
Adăugați amestecul de ulei de măsline și apa pentru paste și aruncați.
Se presară cu sare, piper și parmezan.