Ridichi murate și fasole verde
Ridichile murate și fasolea verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă $1.13 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de lămâie, căței de usturoi, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole verde crocantă cu ridichi, Fasole verde și ridichi cu sos de șalotă, și Rețetă De Salată De Rucola Cu Fasole Verde Și Ridichi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați oțet alb, apă, zahăr, boabe de piper negru, căței de usturoi și sare și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 15 minute. Între timp, combinați ridichi, fasole verde și coaja de 1 lămâie într-un castron mare.
Adăugați amestecul de oțet și lăsați să stea 15 minute.
Serviți murăturile rămase cu mămăligă.