Ricotta-Tacos Cu Spanac
Ricotta-spanac Tacos ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 434 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ricotta, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Spotlight Ingredient: Spanac (: Coji De Spanac Ricotta), Placinta cu spanac si Ricotta, și Placinta Cu Spanac Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ricotta, cilantro și 1 cățel de usturoi într-un bol mediu și condimentați cu sare.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ceapa și gătiți fără a amesteca până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute. Se amestecă și se continuă gătitul până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați ardeii iute, spanacul (în loturi) și chimenul și gătiți, amestecând, până când spanacul începe să se ofilească.
Adăugați restul de 2 căței de usturoi și gătiți până când spanacul este complet ofilit, încă aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare; se transferă într-un bol și se menține cald.
Încălziți tortilele într-o tigaie uscată sau înfășurați într-un prosop umed și cuptor cu microunde 1 până la 2 minute. Împărțiți amestecul de spanac între tortilla, acoperiți cu amestecul de ricotta și o lingură de salsa verde și pliați.
Se servește cu mai multă salsa.
Per portie: calorii 315; grăsime 12 g (saturate 5 g); Colesterol 29 mg; sodiu 381 mg; Carbohidrați 43 g; Fibre 9 g; proteine 12 g
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este DeLoach Russian River Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![DeLoach Râul Rus Pinot Noir]()
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în sticlă, râul Rus Pinot Noir din 2018 se deschide cu arome de fructe roșii strălucitoare de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condimente și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și apetisant