Ricotta și ravioli de vanilie cu sos de mentă portocalie

Ricotta și ravioli de vanilie cu sos de mentă portocalie
Ricottan și Ravioli de vanilie cu sos de scufundare cu mentă portocalie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 623 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,32 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de zahăr, suc de portocale, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până fasole de vanilie ai putea urma acest curs principal cu Mini Scones de vanilie cu glazură de fasole de vanilie ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ravioli umplute cu fasole Fava, Ricotta și mentă cu sos de unt brun, Ravioli De Sfeclă Umplute Cu Ricotta, Brânză De Capră Și Mentă, și Ravioli de porc cu sos de var și oțet de malț.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Sos De Scufundare;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
3
* Pot fi găsite la piețele asiatice de specialitate.
4
Ulei vegetal, pentru prăjit
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1
Într-un castron mic, combinați brânza ricotta, zahărul, extractul de vanilie, frunzele de mentă și coaja de portocală. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și amestecați bine. Folosind o perie de patiserie, periați marginile ambalajelor de ghiveci cu oul bătut. Lingurați 1 linguriță de amestec de ricotta în centrul ambalajelor de ghiveci. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a crea o formă de jumătate de lună. Strângeți marginile aluatului pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaje De GălușteAmbalaje De Găluște
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjit adânc introdus în ulei atinge 375 grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 3 minute.) În loturi, prăjiți ravioli timp de 30 de secunde pe fiecare parte până când sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale și zahărul la foc mediu. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească timp de 20 de minute. Se amestecă menta tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aranjați ravioli pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
4
Turnați sosul de scufundare într-un bol mic de scufundare și serviți alături de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista