Resturi De Stoc De Curcan T-Day
Stocul de curcan rămas din ziua T ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 32 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă 25 de cenți pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, salvie măcinată, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt Resturi De Ceapă Franceză Curcan Coace / Bun Bucătar Resturi #36, Supă simplă de tăiței de curcan și încă 7 resturi de supă de curcan, și Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu. Gatiti si amestecati telina, morcovii, ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie usor si parfumat, 5 minute.
Adăugați curcan, frunze de dafin, sare, boabe de piper, rozmarin și salvie uscată. Gatiti pana cand parfumati, inca 5 minute.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi curcanul și legumele.
Aduceți amestecul la fierbere, acoperiți oala și reduceți focul la minim. Fierbeți, degresând grăsimea ocazional, până când aromele sunt amestecate, 4 până la 5 ore. Se strecoară lichidul într-un recipient și se aruncă carcasa și legumele.