Remoulade de rădăcină de țelină cu scoici și Caviar

Remoulade de rădăcină de țelină cu scoici și Caviar
Remoulada de rădăcină de țelină cu scoici și Caviar este o fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați C. C.-rave R. C. M. (rădăcină de țelină R. C. M.), Remouladă De Rădăcină De Țelină, și Radacina De Telina R8moulade pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați maioneza cu muștarul, sucul de lămâie și pătrunjelul. Îndoiți rădăcina de țelină și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până la răcire, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
TelinaTelina
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Tăiați fiecare scoică transversal în 3 felii. Pe o foaie de copt, aranjați fiecare scoică ca o frunză de trifoi, suprapunând ușor feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Adăugați cayenne în unt; periați pe scoici. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe până se încălzește, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Movilă remoulada de țelină pe farfurii și așează deasupra trifoii de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RemouladeRemoulade
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6
Se ornează cu caviar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista