Remoulade de rădăcină de țelină cu scoici și Caviar
Remoulada de rădăcină de țelină cu scoici și Caviar este o fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați C. C.-rave R. C. M. (rădăcină de țelină R. C. M.), Remouladă De Rădăcină De Țelină, și Radacina De Telina R8moulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați maioneza cu muștarul, sucul de lămâie și pătrunjelul. Îndoiți rădăcina de țelină și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până la răcire, cel puțin 1 oră.
Tăiați fiecare scoică transversal în 3 felii. Pe o foaie de copt, aranjați fiecare scoică ca o frunză de trifoi, suprapunând ușor feliile.
Adăugați cayenne în unt; periați pe scoici. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe până se încălzește, 1 minut.
Movilă remoulada de țelină pe farfurii și așează deasupra trifoii de scoici.
Se ornează cu caviar și se servește.