Remoulada De Rădăcină De Țelină
Remoulada de rădăcină de țelină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 444 calorii, 3G de proteine, și 43G de grăsime per portie. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați capere, suc de lămâie, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați C okticleri-rave R Oktmoulade (rădăcină de țelină R Oktmoulade), Remoulada De Rădăcină De Țelină, și Radacina De Telina R Okst pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Mai întâi faceți o maioneză ca bază pentru remoulade. Într-un robot de bucătărie sau blender, amestecați gălbenușul de ou, sucul de lămâie și muștarul, împreună până se omogenizează. Cu robotul de bucătărie sau blenderul în funcțiune, adăugați uleiul într-un flux foarte subțire, până când uleiul este încorporat în ou și maioneza este groasă.
Se amestecă în gust de murături, capere și pătrunjel și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Curățați și radeți rădăcina de țelină. Pentru a împiedica rădăcina de țelină rasă să se rumenească, amestecați-o imediat în remouladă până când este încorporată. Acoperiți sosul cu folie de plastic și păstrați-l în frigider până când este gata de utilizare.