Recolta De Aur Coace Cartofi
Coacerea cartofului Golden Harvest necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 192 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, tarhon, cartofi dulci și căței de usturoi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Piure De Cartofi De Aur Coace, Brioșe De Recoltare De Aur, și Cookie-Uri De Recoltare De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii, morcovii, usturoiul și tarhonul într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Într-un castron mare, zdrobiți legumele. Se amestecă 1/2 cană de brânză, lapte, ouă, oțet, unt, sare, pătrunjel și piper până se omogenizează.
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt; se presară cu brânză rămasă.
Se coace, neacoperit,la 325 CP timp de 25-30 minute sau până când un termometru citește 160 CP.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.