Rețetă De Somon Vindecat

Rețetă De Somon Vindecat
O porție conține 260 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă $1.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rețeta de somon vindecat ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână mărar, zahăr granulat, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Rețetă Gravlax vindecată cu sfeclă, Somon Vindecat De Arțar, și Somon Vindecat Ouzo pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista