Rețetă De Păstrăv Cu Orez Sălbatic, Radicchio Și Portocale

Rețetă De Păstrăv Cu Orez Sălbatic, Radicchio Și Portocale
Păstrăvul cu orez sălbatic, Radicchio și rețeta de portocale este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână radicchio, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă De Orez Prăjit Sălbatic, Rețetă De Salată De Ardei De Orez Sălbatic, și Rețetă De Umplutură De Orez Sălbatic Și Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți nucile pecan pe o foaie de copt cu margini și prăjiți-le la cuptor, aruncând o dată, până când sunt parfumate, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă aproximativ.
4
Tăiați coaja și miezul a 2 portocale. Lucrând peste un castron mediu, tăiați de-a lungul ambelor părți ale fiecărui segment portocaliu, eliberând segmentele în castron.Sucați portocala rămasă și adăugați sucul în castron împreună cu radicchio, nuci pecan, 1 lingură de ulei, linguriță sare și linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează păstrăvul cu linguriță fiecare sare și piper. Gătiți mai întâi cu pielea în jos, în loturi, până când sunt fierte, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
PăstrăvPăstrăv
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviți păstrăvul peste orez. Se acoperă cu amestecul de portocale și se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
PăstrăvPăstrăv
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
Revista