Rețeta Rava Dosas cu Masala de năut de cartofi ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 804 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 161 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Du-te la magazin și ridică jalapeincroulo, făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Rava Dosas cu Masala de cartofi și naut, Rava Dosas (clătite indiene) cu dovlecei de vară + Masala de naut de roșii, și Godhuma Rava Pongali-grâu Rava Jaggery Pongal-Varalakshmi Vratham Naivedyam s.
Instrucțiuni
1
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Se transferă într-un castron și se acoperă cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Prăjiți nuca de cocos într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați într-un castron mic și ștergeți tigaia. Prăjiți semințele de chimen în tigaie la foc mediu, agitând frecvent tigaia, până când sunt parfumate și doar o nuanță mai închisă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați într-un alt castron mic. Tigaie de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Jalapeo pur, ghimbir și usturoi într-un blender cu pudră de curry, scorțișoară, turmeric, ulei, 1/4 cană de apă și 1 linguriță de sare până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Turmeric
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Transferați pur în tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până începe să se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Scurgeți cartofii, apoi adăugați la amestecul de ceapă cu semințe de chimen și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când cartofii sunt abia fragezi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați năut și restul de 1 1/2 căni de apă, răzuind orice bucăți maro, apoi fierbeți rapid, acoperite, până când cartofii sunt fragede, încă 16 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Adăugați mazărea și gătiți, acoperite, până când sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă nuca de cocos prăjită și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Stropi în Formă De Inimă
1
Bateți făina, semințele de chimen, sarea și apa într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Periați cu generozitate o tigaie antiaderentă de 12 inci cu ulei și încălziți la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă 1/2 cană de aluat în tigaie, învârtindu-se până când fundul este acoperit. Gatiti, netulburat, pana cand dosa este setata si marginile sunt aurii, aproximativ 2 minute. Întoarceți folosind o spatulă de cauciuc și gătiți dosa până când partea inferioară este aurie în pete, cu aproximativ 1 minut în plus.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați pe o farfurie. Faceți mai multe doze cu aluatul rămas, stivuiți și acoperiți ușor cu folie pentru a vă menține cald. Pentru a servi, lingura masala de umplere în dosas.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Nota bucătarilor: umplutura de Masala, fără nucă de cocos și coriandru, poate fi făcută cu 6 ore înainte și răcită. Reîncălziți înainte de a amesteca în nucă de cocos și coriandru.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V rezerva fermecător Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.