Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Ratatouille Tian din 'cartea de bucate a pieței franceze. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați un amestec de cimbru, ceapă fiecare), frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze, și Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o oră înainte de a planifica să gătiți, sareți vinetele pentru a îndepărta orice urmă de amărăciune: folosind un feliator de mandolină sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați vinetele transversal în runde de 1/8 inch (3 mm).
Puneți-le într-o strecurătoare, presărați cu 1 linguriță de sare și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să se odihnească timp de 1 oră pentru a permite extragerea unei părți din umiditate din felii. Se usucă cu un prosop de bucătărie curat.
Se transferă într-un castron și se presară cu 1 linguriță de herbes de Provence.
Tăiați dovleceii și roșiile transversal în runde de 1/8 inch (3 mm).
Așezați în două boluri separate și presărați fiecare cu 1/2 linguriță de sare și 1 linguriță de herbes de Provence.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F (175 buc.c).
Ungeți ușor un vas de copt din sticlă sau ceramică de 8 cm de 10 inci (20 cm 25 cm). Împrăștiați ceapa feliată uniform pe fund.
Se presară cu 1/4 linguriță de sare și o notă de ulei de măsline.
Aranjați un rând de felii de roșii suprapuse de-a lungul unei părți a vasului. Împachetați-le strâns, astfel încât să fie aproape în poziție verticală.
Se presară cu puțină salvie și usturoi. Urmați cu un rând de felii de vinete suprapuse și apoi un rând de felii de dovlecei, stropind fiecare cu puțină salvie și usturoi pe măsură ce mergeți. Repetați modelul până când ați umplut vasul și ați consumat toate legumele, ambalând rândurile de legume împreună foarte strâns. Dacă aveți legume rămase la sfârșit, strecurați-le printre colegii lor pentru a concretiza rândurile care par să aibă nevoie de ele.
Stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline, acoperiți ușor cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 425 F (220 C) și coaceți încă 30 de minute.
Scoateți folia și coaceți până când legumele sunt fragede și vârfurile feliilor de legume se rumenesc atrăgător, aproximativ încă 30 de minute.
Se servește fierbinte, la temperatura camerei sau răcit.