Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze

Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Ratatouille Tian din 'cartea de bucate a pieței franceze. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați un amestec de cimbru, ceapă fiecare), frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze, și Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o oră înainte de a planifica să gătiți, sareți vinetele pentru a îndepărta orice urmă de amărăciune: folosind un feliator de mandolină sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați vinetele transversal în runde de 1/8 inch (3 mm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Puneți-le într-o strecurătoare, presărați cu 1 linguriță de sare și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Lăsați să se odihnească timp de 1 oră pentru a permite extragerea unei părți din umiditate din felii. Se usucă cu un prosop de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Se transferă într-un castron și se presară cu 1 linguriță de herbes de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tăiați dovleceii și roșiile transversal în runde de 1/8 inch (3 mm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6
Așezați în două boluri separate și presărați fiecare cu 1/2 linguriță de sare și 1 linguriță de herbes de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F (175 buc.c).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Ungeți ușor un vas de copt din sticlă sau ceramică de 8 cm de 10 inci (20 cm 25 cm). Împrăștiați ceapa feliată uniform pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Se presară cu 1/4 linguriță de sare și o notă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Aranjați un rând de felii de roșii suprapuse de-a lungul unei părți a vasului. Împachetați-le strâns, astfel încât să fie aproape în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
11
Se presară cu puțină salvie și usturoi. Urmați cu un rând de felii de vinete suprapuse și apoi un rând de felii de dovlecei, stropind fiecare cu puțină salvie și usturoi pe măsură ce mergeți. Repetați modelul până când ați umplut vasul și ați consumat toate legumele, ambalând rândurile de legume împreună foarte strâns. Dacă aveți legume rămase la sfârșit, strecurați-le printre colegii lor pentru a concretiza rândurile care par să aibă nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
12
Stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline, acoperiți ușor cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Creșteți temperatura cuptorului la 425 F (220 C) și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Scoateți folia și coaceți până când legumele sunt fragede și vârfurile feliilor de legume se rumenesc atrăgător, aproximativ încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Se servește fierbinte, la temperatura camerei sau răcit.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista