Rasedar Rajma (fasole în sos Curry) ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 239 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. un amestec de turmeric, sare, garam masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fasole Roșie Curry (Punjabi Rajma), Rajma (Curry De Fasole), și Fasole roșie și conopidă (Rajma Masala) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se ia de pe foc și se lasă fasolea să se odihnească, acoperită, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
2
Scurgeți apa, adăugați încă 6 căni de apă și aduceți la fierbere. Fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ o oră. (Alternativ, gătiți sub presiune fasolea: aduceți la presiune ridicată și gătiți timp de 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural.) Când fasolea este gata, lăsați-le în lichidul de gătit în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Încălziți o cratiță antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați ceapa tocată și gătiți până începe să se rumenească, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați usturoiul și ajwain și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ava Devine
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați roșiile și gătiți până când lichidul lor s-a evaporat, aproximativ 5 minute. Se amestecă iaurtul fără lactate și coriandrul, schinduful, turmericul, garam masala și ardeiul iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Turmeric
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
8
Scurgeți 2 căni de lichid din fasole și amestecați jumătate din acesta în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Adăugați sosul la fasole și amestecați. Dacă sosul este prea gros sau uscat, adăugați o parte sau tot lichidul de gătit rezervat pentru fasole. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de cel puțin 20 de minute, până când sosul s-a îngroșat și aromele s-au amestecat. Verificați condimentele și adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Toppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Transferați într-un vas de servit, garnisiți cu coriandru dacă doriți și serviți cu orez basmati sau chapatis, paranthas sau naan.
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.