Rapid și ușor Cheesy cartofi roșii franțuzești
Rapid și ușor Cheesy cartofi franțuzești roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 474 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Mergeți la magazin și ridicați sare, cremă condensată de supă de pui, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Cartofi Ușor De Brânză, Ușor Cheesy Stovetop Cartofi Franțuzești, și Cartofi ușor brânzos Ranch franțuzești (fără gluten).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți o farfurie de 2 litri.
Așezați cartofii și cubul de bulion într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Scurgeți și întoarceți cartofii în oala goală.
Bateti impreuna crema de supa de pui, lapte, praf de usturoi, praf de ceapa, sare si piper negru intr-un bol.
Se toarnă amestecul de supă peste cartofi și se amestecă.
Se toarnă amestecul de cartofi în vasul de caserolă pregătit.
Amestecați brânza provolone și parmezanul în amestecul de cartofi. Se acoperă cu un strat de brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când barbotarea și toppingul de brânză se rumenesc ușor, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.