Ramen Tăiței Se Amestecă
Se poate face rețeta Ramen Noodle Stir-Fry în aproximativ 15 minute. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 417 calorii. Funcționează bine ca fel principal Japonez. 115 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bulion de pui, cățel de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ramen Tăiței Se Amestecă, Ramen Tăiței Se Amestecă Prăji, și Ramen Tăiței Se Amestecă Prăji.
Instrucțiuni
Într-un castron, puneți tăiței în apă fierbinte timp de 2 minute; se scurge și se lasă deoparte. Aruncați pachetul de condimente sau salvați pentru o altă utilizare. Într-o tigaie mare antiaderentă, amestecați puiul în 1 linguriță de ulei până când nu mai este roz.
Îndepărtați și păstrați cald. Se amestecă ardeiul verde, ceapa și usturoiul în uleiul rămas până când este crocant.
Adăugați puiul, bulionul, sosul de soia, amestecul de condimente și tăiței; aruncați ușor.
Adăugați roșii; se încălzește.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling
Fidea Ramen funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Sake și Riesling. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. Un vin pe care l-ai putea încerca este Vina Leyda Sauvignon Blanc. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Vina Leyda Sauvignon Blanc]()
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt pe gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Asociați cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.