Ragout de legume de toamnă cu mămăligă moale

Ragout de legume de toamnă cu mămăligă moale
Ragout de legume de toamnă cu Polentan moale este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 323 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Ragout De Legume De Toamnă, Ragout De Legume Prăjite Cu Mămăligă, și Ragout De Toamnă.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea pentru resturi, apoi clătește. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți fasolea și aproximativ 2 litri de apă la fierbere. Acoperiți, fierbeți timp de 2 minute și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lăsați să stea cel puțin 2 și până la 4 ore.
3
Scurgeți fasolea, clătiți, reveniți la tigaie și adăugați 2 litri de apă. Aduceți la foc mic la foc mare, acoperiți, reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți până când fasolea este fragedă pentru a mușca, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți fasolea, rezervând 4 căni de lichid de gătit (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Între timp, într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați ceapă, păstârnac, dovlecei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se amestecă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Răspândiți amestecul în straturi unice în două tigăi de copt de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 de minute timp de 15 minute. Se amestecă cu o spatulă largă și se coace până când legumele sunt fragede când sunt străpunse, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Clătiți varza și rupeți frunzele de pe coastele centrale; aruncați coastele și tulpinile. Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
KaleKale
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați frunze de kale și gătiți, neacoperite, până se înmoaie pentru a mușca, 2 până la 3 minute. Ridicați cu o lingură cu fante și scufundați în apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Se scurge și se toacă grosier.
12
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, combinați fasolea, cele 4 căni rezervate lichid de gătit fasole (Vezi note), legume prăjite, roșii cu sucurile lor și măsline. Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți timp de 15 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați kale și gătiți la foc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
14
Adăugați sare și piper suplimentar după gust. Mămăligă movilă pe farfurii sau în boluri puțin adânci și tocană de legume peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista