Raft mediteranean de miel
Rack mediteranean de miel ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 973 calorii, 37g de proteine, și 89G de grăsime. Pentru 7,42 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, coaja de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 53%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 CP.
Așezați mielul într-o tigaie de prăjire superficială. Într-un castron mic, combinați coaja de lămâie, oregano, usturoi, ulei, sare și piper. Frecați peste miel.
Coaceți 30-40 de minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.