Raft de miel cu linte și sos Jack-by-the-hedge

Raft de miel cu linte și sos Jack-by-the-hedge
Rack de miel cu linte și sos Jack-by-the-hedge ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stoc de pui fl oz, linte g / puy, suc de lămâie și buton de unt. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Black Jack Miel Rack, Mini Raft De Miel Cu Linte Beluga Cu Nuci Și Usturoi Saut, și Mini Raft De Miel Cu Linte Beluga Cu Nuci Și Usturoi Saut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați morcovul, ceapa, țelina, cimbru și frunza de dafin și gătiți la foc mediu timp de 10 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Adăugați lintea și prăjiți ușor timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
4
Adăugați bulionul, aduceți la fierbere și gătiți, neacoperit, timp de 20-25 de minute până când lintea este gătită și cea mai mare parte a stocului a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Între timp, gătește mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Așezați mielul într-o formă de prăjire, condimentați bine și prăjiți timp de 15-20 de minute pentru RAR până la mediu, 25 de minute pentru bine făcut. Lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a sculpta în cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
În timp ce mielul se odihnește, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
Puneți Jack-by-the-hedge într-un robot de bucătărie și blitz în timp ce se scurge încet în ulei până când formează o consistență pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Adăugați sucul de lămâie după gust, apoi condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
11
Se amestecă untul, muștarul și orice sucuri din miel în linte și se condimentează după gust. Împărțiți lintea între farfurii încălzite, acoperiți cu cotletele și stropiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista