Radicchio și varză la grătar, stil varză murată

Radicchio și varză la grătar, stil varză murată
Radicchio la grătar și Kale, stilul de varză murată este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de crenguțe de cimbru, sare și piper kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Radicchio și Kale la grătar în stil varză murată, Varza balsamica si Radicchio saut 4, și Salată grecească Radicchio, Kale și Persimmon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați oțetul, fructele de ienupăr, semințele de chimen, semințele de muștar, cimbru, zahărul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se aduce la fierbere și se fierbe până se dizolvă zahărul și sarea, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Se ia de pe foc.
5
Se lasă să stea 15 minute, apoi se strecoară într-un castron mic, aruncând solidele. Bateți încet restul de 1/2 cană de ulei până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
6
Încălziți grătarul la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Ungeți părțile tăiate ale radicchio cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătar, tăiat cu fața în jos, până se rumenesc și ușor carbonizat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Ungeți blaturile cu ulei, răsturnați radicchio și continuați grătarul până când se încălzește, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
9
Scoateți din grătar. Tăiați subțire radicchio și puneți-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
10
Scoateți varza din apă și agitați ușor pentru a scoate o parte din apă. Se condimentează cu sare și piper și se pune pe grătar. Gatiti pana se usuca usor si se carbonizeaza pe toate partile, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Scoateți din grătar. Feliați subțire și adăugați la radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Adăugați pansamentul la radicchio și kale și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
KaleKale
13
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
14
Retipărit cu permisiunea grătarului lui Bobby Flay
15
Dependența de Bobby Flay cu Stephanie Banyas și Sally Jackson, 2013 Clarkson Potter
16
Bobby Flay, un autor de bestselleruri din New York Times, este proprietarul a șase restaurante rafinate, inclusiv Mesa Grill, Bar Americain și Bobby Flay Steak și numeroase palate de burgeri ale lui Bobby. El este gazda multor emisiuni populare de gătit pe Food Network, de la Bobby Flay ' s Barbecue, câștigător al Emmy
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
17
Dependență,Grătar! cu Bobby Flay, și Boy întâlnește Grill, la seria Iron Chef America, Throwdown! cu Bobby Flay, și Star Food Network.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista