Radicchio și varză la grătar, stil varză murată

Radicchio la grătar și Kale, stilul de varză murată este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de crenguțe de cimbru, sare și piper kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Radicchio și Kale la grătar în stil varză murată, Varza balsamica si Radicchio saut 4, și Salată grecească Radicchio, Kale și Persimmon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați oțetul, fructele de ienupăr, semințele de chimen, semințele de muștar, cimbru, zahărul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se aduce la fierbere și se fierbe până se dizolvă zahărul și sarea, 1 până la 2 minute.
Se lasă să stea 15 minute, apoi se strecoară într-un castron mic, aruncând solidele. Bateți încet restul de 1/2 cană de ulei până se emulsionează.
Încălziți grătarul la mare pentru grătar direct.
Ungeți părțile tăiate ale radicchio cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătar, tăiat cu fața în jos, până se rumenesc și ușor carbonizat, 2 până la 3 minute.
Ungeți blaturile cu ulei, răsturnați radicchio și continuați grătarul până când se încălzește, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Scoateți din grătar. Tăiați subțire radicchio și puneți-l într-un castron.
Scoateți varza din apă și agitați ușor pentru a scoate o parte din apă. Se condimentează cu sare și piper și se pune pe grătar. Gatiti pana se usuca usor si se carbonizeaza pe toate partile, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Scoateți din grătar. Feliați subțire și adăugați la radicchio.
Adăugați pansamentul la radicchio și kale și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Retipărit cu permisiunea grătarului lui Bobby Flay
Dependența de Bobby Flay cu Stephanie Banyas și Sally Jackson, 2013 Clarkson Potter
Bobby Flay, un autor de bestselleruri din New York Times, este proprietarul a șase restaurante rafinate, inclusiv Mesa Grill, Bar Americain și Bobby Flay Steak și numeroase palate de burgeri ale lui Bobby. El este gazda multor emisiuni populare de gătit pe Food Network, de la Bobby Flay ' s Barbecue, câștigător al Emmy
Dependență,Grătar! cu Bobby Flay, și Boy întâlnește Grill, la seria Iron Chef America, Throwdown! cu Bobby Flay, și Star Food Network.