Rațe Cu Glazură Portocalie

Rațe Cu Glazură Portocalie
Rațele cu glazură portocalie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 1962 calorii, 54g de proteine, și 179g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fulgi de piper, țelină, rațe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rațe prăjite cu glazură de mandarină-hoisin, Arroz con Gansos o Patos (orez cu gâște sau rațe), și Șuncă Glazurată Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți pachetele giblet de la rațe și rezervați-le pentru o altă utilizare. Clătiți rațele și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
2
Îndepărtați excesul de grăsime și piele. Frecați rațele uniform cu sare și piper. Strângeți sucul din 1 sfert de portocală în fiecare cavitate de rață. Umpleți cavitățile de rață cu sferturi de portocale rămase, ceapă, morcovi, țelină și crenguțe de pătrunjel. Înțepați picioarele și coapsele cu o furculiță, evitând zona sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Rață întreagăRață întreagă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați rațele, cu pieptul în sus, pe o grătar într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie de aluminiu. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Se amestecă împreună marmeladă de portocale și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti amestecul la foc mediu, amestecand continuu, 2-3 minute sau pana se topeste marmelada de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți și rezervați amestecul de 3/4 cană.
6
Coaceți rațele la 350 timp de 1 1/2 ore; periați uniform cu sos de portocale și coaceți încă 25 până la 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
RațăRață
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
Se servește cu amestec de portocale rezervat de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
9
Găini cu glazură portocalie: înlocuiți 3 (5 - 7-lb.) pui întregi pentru rațe. Nu înțepați puii. Procedați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
RațăRață
10
Coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore; periați uniform cu glazură portocalie și coaceți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Perie cu glazură portocalie; scut cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Coaceți 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Garnisiți, dacă doriți.
14
Se servește cu amestec de portocale rezervat de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
DificultateGreu
Gata În18 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista