Rață cu smochine și Port
Duck cu smochine și Port este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 286g de grăsime, și un total de 3094 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați portul ruby, ulei de măsline, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Gorgonzola Dolce cu smochine și Port, Sos de afine cu Port și smochine uscate, și Fricass de pui cu smochine și sos de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de rață în sus pe o tăietură.
Îndepărtați și rezervați măruntaiele și aruncați ficatul. Spargeți rața și înscrieți sânii.
Pureați șalotele, ghimbirul și coriandrul într-un mini robot de bucătărie. Condimentați picioarele de rață și partea de carne a sânilor cu sare, piper și 2 linguri de amestec de ghimbir. Acoperiți și refrigerați rața și amestecul de ghimbir rămas în timp ce faceți stocul.
Faceți stocul de rață: tăiați excesul de grăsime din oasele de rață și tăiați în 6 până la 8 bucăți.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez sau oală mare la foc mediu-mare; adăugați oasele, aripile rezervate și măruntaiele și rumeniți, întorcându-vă ocazional, aproximativ 25 de minute.
Adăugați bulionul și suficientă apă pentru a acoperi oasele. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se gătește, neacoperit, aproximativ 3 ore, degresând după cum este necesar. Strecurați stocul de rață și îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafață. (Stocul poate fi făcut cu o zi înainte. Doar acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați picioarele de rață pe un suport într-o tigaie cu apă de 1/4 inch. Prăjiți până se rumenesc și crocant, aproximativ 1 oră 15 minute.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare; adăugați amestecul de ghimbir rezervat și gătiți, amestecând, până se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Adăugați portul și răzuiți bucățile rumenite din tigaie cu o lingură de lemn. Se fierbe până când amestecul arată ca nisipul umed.
Adăugați 3 căni din stocul de rață și frunza de dafin și fierbeți până când lichidul se reduce cu aproximativ trei sferturi, aproximativ 45 de minute. Se strecoară într-o cratiță separată.
Adăugați smochinele și încălziți până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Bateți untul, condimentați generos cu sare și piper și adăugați oțetul. Păstrați sosul cald la foc mic, dar nu fierbeți.
Răzuiește amestecul de ghimbir de pe sâni.
Încălziți o tigaie medie la foc mare.
Așezați sânii, cu pielea în jos, în tigaie și gătiți până când grăsimea începe să se redea și pielea este maro aurie, 1 până la 2 minute.
Se toarnă grăsimea. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți, îndepărtând grăsimea pe măsură ce se redă, până când pielea este strânsă și aurie, 15 până la 20 de minute. Creșteți căldura la mediu-mare, răsturnați sânii și gătiți până când carnea este ușor rumenită, dar totuși medie-rară, încă 1 până la 2 minute.
Tăiați subțire sânii și tăiați picioarele în jumătate. Împărțiți carnea între farfurii și acoperiți cu sosul și smochinele.
Fotografie de Marcus Nilsson