Rață și orez galben
Rața și orezul galben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1351 calorii, 34G de proteine, și 99G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,75 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de curry, sos de soia, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Orez galben, Orez Galben, și Orez Galben.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, înmuiați orezul în apă rece pentru a se înmuia în timp ce pregătiți restul rețetei.
Într-un castron mic, folosind spatele unei linguri, spargeți într-o pastă usturoiul, piperul, sarea, curry-ul și turmericul.
Stropiți în sosul de soia în timp ce continuați să spargeți. Pune condimentul deoparte.
Tăiați rața într-o duzină de bucăți, îndepărtând grăsimea și pielea groasă.
Scurgeți orezul înmuiat și lăsați-l deoparte.
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o oală largă la foc mediu-mare, amestecați pasta de condimente și gătiți timp de 30 de secunde. Se amestecă bucățile de rață; gatiti aproximativ 10 minute, amestecand frecvent pana se rumeneste usor.
Se toarnă 2 căni de apă, se fierbe și se fierbe 10 minute.
Se toarnă apa rămasă și uleiul vegetal; readuceți conținutul la fierbere.
Adăugați orez în oală. Apa ar trebui să acopere orezul cu 1/2 inch. Reveniți la fierbere și gătiți, acoperit bine, 15 până la 20 de minute, până când orezul este fraged.
Lăsați să stea, acoperit, 5 până la 10 minute. Întoarceți-vă pe platoul de servire și garnisiți cu ceapă verde.