Rață și orez galben

Rață și orez galben
Rața și orezul galben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1351 calorii, 34G de proteine, și 99G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,75 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de curry, sos de soia, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Orez galben, Orez Galben, și Orez Galben.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, înmuiați orezul în apă rece pentru a se înmuia în timp ce pregătiți restul rețetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mic, folosind spatele unei linguri, spargeți într-o pastă usturoiul, piperul, sarea, curry-ul și turmericul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Pudră De CurryPudră De Curry
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți în sosul de soia în timp ce continuați să spargeți. Pune condimentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
4
Tăiați rața într-o duzină de bucăți, îndepărtând grăsimea și pielea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
5
Scurgeți orezul înmuiat și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o oală largă la foc mediu-mare, amestecați pasta de condimente și gătiți timp de 30 de secunde. Se amestecă bucățile de rață; gatiti aproximativ 10 minute, amestecand frecvent pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă 2 căni de apă, se fierbe și se fierbe 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Se toarnă apa rămasă și uleiul vegetal; readuceți conținutul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
ApăApă
9
Adăugați orez în oală. Apa ar trebui să acopere orezul cu 1/2 inch. Reveniți la fierbere și gătiți, acoperit bine, 15 până la 20 de minute, până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Lăsați să stea, acoperit, 5 până la 10 minute. Întoarceți-vă pe platoul de servire și garnisiți cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista