Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați răspândirea somonului afumat stratificat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 58 de cenți pe porție. Un amestec de biscuiți, buruieni de mărar, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Afumat Răspândit, Somon Afumat Răspândit, și Somon Afumat Răspândit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linia 3-Cupa castron sau tigaie cu folie de plastic, lăsând folie de plastic atârnă peste margine. Într-un castron mare, amestecați împreună crema de brânză, 1/2 cană de smântână, condimentul de lămâie-piper și buruiana de mărar tocată până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
Cremă De Brânză
Smântână
Mărar
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
Tigaie
2
Lingură 1/2 din amestecul de cremă de brânză prin îngrămădirea lingurilor în castron; întindeți și apăsați în fundul vasului. Sus cu somon. Lingura rămase amestec de brânză de linguri peste somon; răspândit peste strat de somon. Îndoiți folia de plastic deasupra brânzei pentru a acoperi complet; apăsați stratul superior de brânză pe somon. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Brânză
Somon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Îndepărtați folia de plastic din partea superioară a amestecului de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Așezați farfuria de servire cu susul în jos pe castron; întoarceți farfuria și bolul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Scoateți vasul și folia de plastic. Folosind spatula de cauciuc, întindeți 1/2 cană smântână rămasă peste amestecul de brânză. Puneți ardeiul gras peste smântână.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.