Răcitor De Rubarbă

Răcitorul de rubarbă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, sodă de lămâie-lime, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Răcitor De Rubarbă-Ghimbir, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Vafe de rubarbă cu sos de rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, aduceți la fierbere rubarba, apa și coaja de portocală. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când rubarba este foarte fragedă. Se răcește ușor. Se strecoară prin pânză de brânză; aruncați pulpa.
Întoarceți lichidul în tigaie. Se amestecă zahărul, sucul de lămâie, sucul de portocale și sarea. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Pentru a servi, turnați 2/3 cană amestec de rubarbă peste gheață; adăugați 1/3 cană sifon.