Rețeta Quiche de somon afumat fără crustă cu mărar este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mărar, somon, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Quiche de somon afumat, mărar și brânză de capră, Quiche fără crustă de spanac și gouda afumată, și Quiche fără crustă de anghinare și gouda afumată.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.