Arugulan și Bacon Quiche ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 440 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, sare, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Quiche cu slănină și Rucola, Quiche de dovlecei, rucola și slănină, și Quiche Ricottan și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Adăugați untul și scurtarea. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
3
Se amestecă suficientă apă cu gheață pentru a forma aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți până când aluatul este suficient de ferm pentru a se întinde, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Rola
Folie
4
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la 12-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Trim consola aluat la 1 inch. Îndoiți consola și apăsați, formând laturi înalte cu grosime dublă. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
6
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți crusta până la maro auriu, piercing cu furculiță dacă bule de crustă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Transferați crusta în raft. Reduceți temperatura la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Gatiti slanina in tigaie medie grea la foc mediu-mare pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Adăugați șalotă în aceeași tigaie și saut până la licitație, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adauga rucola si saut până la doar veștejit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați oțet balsamic; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
6
Presărați amestecul de rucola, apoi slănina peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Bateți smântâna, ouăle, sarea și piperul într-un castron mare pentru a amesteca. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Se toarnă amestecul în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Coaceți quiche până când umplutura este ușor umflată și aurie, aproximativ 35 de minute.