Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru repertoriul dvs., șuncă și Sparanghel Quiche ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 536 calorii. 121 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză gruyincrucrore, sulițe de sparanghel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Quiche Cu Șuncă De Sparanghel, Quiche cu șuncă și sparanghel, și Quiche cu șuncă și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți aluatul și încadrați-l în tigaie, apoi congelați: pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul într-un cerc de 12 inci. Se potrivește într-o tigaie rotundă de 10 x 1 1/2 inch (cu sau fără fund detașabil), apăsând aluatul în colțuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Se transferă la congelator pentru a se răci timp de 30 de minute.
3
Pre-coaceți crusta de tartă: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de patiserie cu folie de aluminiu, apăsând în colțuri și margini. Umpleți până sus cu greutăți de copt — zahăr, fasole uscată sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți timp de 45 de minute. Ridicați părțile laterale ale foliei de aluminiu pentru a îndepărta greutățile plăcintei din tigaia pentru tartă. Mutați crusta pre-coaptă într-o grătar pentru a se răci în timp ce faceți umplutura. (Vezi cum să orbești
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Coaceți o crustă de plăcintă pentru mai multe detalii despre acest pas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până când devine translucid, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Adăugați sparanghel. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand sparanghelul este doar fiert (al dente), usor rumenit, ferm, nu moale, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Asamblați quiche: creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați tigaia pe o foaie de copt pentru a prinde orice scurgere care ar putea exista (mai ales dacă utilizați o tigaie cu fundul detașabil.)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Presărați jumătate de brânză uniform pe fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Întindeți sparanghelul și șunca peste brânză și apoi acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mustar Preparat, Optional
8
Într-un castron mediu, amestecați laptele, smântâna și ouăle. Se condimentează cu piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Roșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1
Se transferă la cuptor și se coace la 375 km f până când se fixează în centru, 30 până la 35 de minute. Se răcește pe o grătar timp de aproximativ 10 minute înainte de feliere.
Vinul spumant, Bordeaux și șampania sunt alegeri excelente pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Honey Bubbles spumante Moscato cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.