Quesadillas de somon cu roșii uscate la soare

Quesadillas somon cu rosii uscate la soare ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 535 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. Dacă aveți suc de lămâie, sare, somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Quesadillas de ciuperci și brânză de capră cu roșii uscate la soare, și Quesadillas de somon afumat cu roșii calde și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tavă mare cu spray de gătit și preîncălziți la mediu-înalt.
Aranjați 4 tortilla pe o suprafață plană. Topiți fiecare tortilla cu 1/2 cană de brânză. Aruncați somonul cu pudră de chili și așezați deasupra brânzei. Se acoperă cu ardei jalapeno feliați și o a doua tortilla.
Așezați tortilele pe tava fierbinte și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se topește maro auriu și brânza.
Într-un blender, combinați avocado, roșii uscate la soare și suc de lămâie. Procesați până la neted.
Se transferă într-un bol, se pliază în cilantro și se condimentează cu sare și piper.
Serviți quesadillas cu guacamole pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, plantain,ananas. Pe gust, felie proaspătă de mere cu crustă de plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersică la grătar, pâine prăjită și banană.