Quesadillas de fasole neagră și porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Quesadillas de fasole neagră și porumb. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză Monterey jack, ulei de măsline, porumb de sâmbure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Quesadillas de fasole neagră și porumb, Quesadillas de porumb și fasole neagră, și Quesadillas de porumb și fasole neagră.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă fasolea și porumbul, apoi se adaugă zahărul, salsa și fulgii de piper; se amestecă bine. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 3 minute.
Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Așezați o tortilla în tigaie, presărați uniform cu brânză, apoi acoperiți cu o parte din amestecul de fasole.
Puneți o altă tortilla deasupra, gătiți până devin aurii, apoi răsturnați și gătiți pe cealaltă parte. Topiți mai mult unt după cum este necesar și repetați cu tortilele rămase și umplutura.