Pur și simplu friptură grozavă cu cartofi prăjiți la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pur și simplu o friptură grozavă cu cartofi prăjiți la grătar. Această rețetă face 6 porții cu 451 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, friptură de porterhouse, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră, Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți, și Pur și simplu, o mare macaroane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti friptura, acoperiți friptura porterhouse cu Worcestershire. Acoperiți și marinați friptura la frigider 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Pregătiți grătarul cu o parte la foc mediu și o parte la foc mare.
Scoateți friptura din Worcestershire; aruncați Worcestershire.
Presărați friptura cu 1 linguriță sare și 1 linguriță piper; lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
Așezați friptura pe grătarul acoperit cu spray de gătit la foc mare; grătiți 3 minute pe fiecare parte. Întoarceți friptura și puneți-o la foc mediu; grătar 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați friptura pe un platou. Frecați untul deasupra fripturii; lăsați să stea 10 minute.
Pentru a pregăti cartofii prăjiți, combinați 1 linguriță de sare, boia de ardei, 1 linguriță de piper, praf de usturoi, praf de ceapă și praf de chili.
Combinați uleiul și cartofii într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi.
Presărați cartofii cu amestec de boia; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați cartofii pe grătar acoperit cu spray de gătit la foc mediu; grătiți 18 minute sau până când cartofii dulci sunt fragede, întorcându-se ocazional.
Scoateți cartofii dulci; păstrați cald. Grill copt cartofi încă 6 minute sau pana cand se inmoaie.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.