Pulpe De Pui La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de pui la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 691 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 1,14 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr brun, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Picioare De Curcan La Grătar Prăjite Ușor La Cuptor, Pulpe De Pui, și Pulpe de pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Așezați picioarele de pui pe o tigaie pentru pui sau pe orice tigaie cu un suport, apoi prăjiți timp de 20 de minute. În timp ce puiul se prăjește, încălziți uleiul de canola într-o cratiță la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de cinci minute, amestecând, având grijă să nu le ardeți.Reduceți căldura la minim.
Adăugați toate ingredientele rămase și amestecați. Se lasă să fiarbă în timp ce puiul se prăjește. Gustați după fierbere și adăugați orice ingredient de care are nevoie (mai mult condiment, mai mult zahăr etc.) După 20 de minute de prăjire, porniți broilerul pentru a obține puțină culoare pe picioare. Se fierbe timp de cinci minute.
Scoateți pulpele de pui din cuptor. Reduceți cuptorul la 350 de grade. Cu clești, înmuiați fiecare pulpă de pui în sos, scufundându-vă complet.
Așezați înapoi pe tigaie. După ce tot puiul este acoperit, întoarceți tigaia la cuptor timp de cinci minute sau până când este fierbinte și sfârâit.
Periați / tamponați generos cu sosul rămas. Lăsați puiul să stea câteva minute înainte de servire.